Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Komma

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 26 år 
 163 cm
 Lys skimmel
Komma er en sød og rar hoppe på snart 11 år. Hun er rolig og omgængelig, og nyder at blive nusset med (gerne i timevis hvis det stod til hende), hun er meget rolig af sind, selvom der er fuldblod hende!Hun kommer luntende, når man henter hende fra folden og vrinsker når hun kan høre/se sin ejer. Hun er en dejlig turhest, som nyder en stille tur i det fri.
Hun er 110 % trafiksikker, og er vant til børn, hunde og larm omkring sig.
Hun har en gammel foldskade (hoftevridning) og derfor er hun ikke til hård ridning, da hun ikke kan samles pga. manglende styrke i bagpart. Dyrlæge har undersøgt og garantere at hun ingen smerter har og at hun sagtens kan holde til avl og let ridning!
Komma har været forfangen i år. Om det er hun har tendens til ved jeg ikke, da det er første gang i de år jeg har haft hende, det er sket, og jeg ikke har hørt om det fra hendes tidligere ejere.

Nu skriver jeg lige om hendes familie, da hun også ville være en super avlshoppe, hvis du kunne tænke dig dette på et tidspunkt.
Hun er efter Ziwago/Kronenkranich XX/Godehard - altså gennemavlet springblod med den rette andel fuldblod!
Hendes mor har sølvmedalje for afkom, alle hendes kårede døtre er i hovedstambogen, hvilket Komma nok også godt kan komme i, og flere af hendes afkom går S spring i udlandet samt en søn går M dressur og spring herhjemme.

Komma sælges kun til en hestekyndig person med erfaring, der har tiden til hende. Hun er opstaldet på Agersted ridecenter og kan efter aftale ses/prøves her.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9705508
208333199705508
F:
DH 491
(DV DK)
M: Kroenung
DH 3259
(DV DK)
MF:
DE306060134472
(XX DEU)
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 06 juni 2008 kl. 12:52, og har været vist 6431 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider