Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Leander

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 26 år 
 165 cm
 Brun
Gangarter:
Skridt: Middel
Trav: Over middel
Galop: Der har vi altid fået mange gode kommentar, over at han bare var så stor og flot.

Stævner:
Har gået en del stævner og fået en masse gode oplevelser.
Er altid kommet hjem med en ny oplevelse.
Dressur: LA-klasser til stævner (klub)
Spring: LB, LA-klasser til stævner og nogen gange en enkel MB i bane. (klub)
Terræn: Terrænvant

Beskrivelse:
Miin søde Leander!

Hvordan skal jeg kunne beskrive dig med ord? - Du er jo helt perfekt med dine egne særheder og sjove på fund.

Leander! Du hoppede ind i mit liv med heste sko på, du har i hvert fald sat dine hov aftryk i mit hjerte og sjæl <3 Du er en rigtig charmetrold, der ved hvordan man får folk til og klappe dig :`) Man kan ikke andet end at smile når man ser dig !
Du har i hvert fald stjålet mit hjerte <3 Du har ramt mig lige i hjertet fra første gang jeg så dig <3 Husker da jeg prøvede dig på Fanø. Jeg var iii og ååå så spændt, for du var jo lige det jeg havde drømt om. Og da vi kom hen til hvor du stod opstaldet, bankede mig hjerte. Linda spurgte om jeg selv ville hente dig fra folden af, og det ville jeg gerne. Du var smuk selvom du havde været nede og rulle dig i det våde græs og mudder. Jeg tror jeg var solgt på stedet, kunne i hvert fald ikke mærke mit hjerte. Leander smukke <3 Efter nogle dage fik jeg dig hjem på SPS, der stod du imens jeg arbejdede dernede. Sener fik jeg arbejde ved Tine Rytter og der var du jo også med oppe. Du fulgte mig over alt skat. <3 Kan ikke få dig ud af mit hovede når du ikke lige er ved min side, så mange spor har du sat. :D
Du er en rigtig charmetrold, du er altid på jagt efter et kys og et kram :`) Du er utrolig kontakt søgende. Du vrinsker altid når du ser mig. Du kommer altid galoperne imod mig når du ser mig og vrinkser helt vildt, du varmer mit hjerte hver gang <3 Du er helt speciel og det, er det der gør dig så vidunderlig!
Måske var du den brik i mit liv som jeg har manglet? Hvem ved? Det er i hvert fald som om du altid har været der? Søde Leander!
Du er utrolig klog. Prøver alt af, om det er låsen på stald døren eller en spand med korn som der er låg på, skal du nok finde ud af hvordan man åbner sådan noget!
Du er utrolig arbejdes villige og godmodig, men sys også der er noget specielt mellem os, som om vi bare høre sammen :`) Selv på den værste gråvejrsdag kan du få mig til at smile, glemme alt negativt. Bare være sammen med dig, hygge i stalden, en gåtur i skoven eller en tur i mosen, der er bare fantastisk!
Leander, du kan ikke afsattes med nogen anden hest i hele verden, du helt unik, og jeg holder så ubeskriveligt meget af dig ! Leander håber vi for en vidunderlig tid sammen ! Du er altid så sød og rar, man kan ikke andet end at være glad når man er sammen med dig ! <3

Du klar det ud over alt forventning, du er den super hest jeg har ønskede mig i mange år. Vi svinger rigtigt godt sammen, så det er bare vidunderligt. Jeg har en masse mål for os, men er 100 % på at du ikke vil skuffe mig, du har virkelig overrasket mig med din på-gå-mod, kvikhed. Jeg vil aldrig glemme dig og alle de vidunderlige timer vi har haft sammen, du er gemt i mit hjerte og der vil du altid være ! <3 Leander! <3
Leander, Stald Luna's Zafir, Lille Lyn, Musse, Skipper, Blackie, Blaki, Tykke og mange flere… What ever ! Du er bare min hest, min egen, ham jeg holder af <3 Ham jeg tænker først på når jeg vågner om morgen, min fire benede ven .. <3 Leander? Utroligt hvad vi har nået sammen på de mdr. VI har kendt hinanden og hvor er du en vigtig brik i mit liv nu !

Mette Holmkvist Kristensen og Leander var det perfekte team <3

D. 12/9 - 2008 Blev vi genforenet. Leander du er min skat. Glæder mig til at få dig ud til Lillian igen. Men du skal jo bare sælges igen :'( Håber at finde den rette til dig skat ! <3 Elsker dig !!! (hvis nogen skulle være i tvivl)

D. 9/10 - 2008 Leander skat <3 Du var virkelig en stjene idag. Elsker dig over alt basse.

D. 2/12 - 2008 Blev Leander solgt. Pigen er rigtig glad for ham og jeg synes efter hendes billeder at de passer godt sammen. Held og lykke med ham!
Han er solgt til: Nutid og datid, Charming og Leander for altid <3 : P
Tag et kig på dem:
http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=97231

D. 13/2 - 2009 Savner Leander mere end noget andet. Han var mit et og alt... Savnet er så stort..

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9705974
208333199705974
F:
DH 412
(DV DK)
M: Ofelia
8203550
(LU DK)
MF:
DH 257
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 marts 2011 kl. 13:32, og har været vist 435 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider