Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

angel

Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 25 år 
 148 cm
 Rød
Han er en skøn, frisk 14 årig pony, som elsker at blive nusset og striglet inde i stalden ;). Han elsker at ride ture i skoven om sommeren samt efterår og forår. Han er også en pony som elsker at hygge sammen med ryttere og ride lidt pænt dressur. Han kan også være lidt opmærksom om vinteren, så han skal have en rutineret rytter.
 
 
 
 

[Part] Sød dressur/hygge/skovturs part søges :D

Jeg søger en sød part der er helst over 14-15 år. Du skal være til at stole på, rutineret, stabil & behandle Angel som han var han din egen. Han er sød, omgængelig i stalden og elsker opmærksomhed. Han er sød at ride på, men kan godt være frisk om vinteren at ride på. Parten skal være klar på noget udfordring, men når man lærer at kende ham, er han verdens sødeste pony.

Jeg søger en part der kan ride fast 2 gange om ugen. Du skal helst være en dressur/hygge part, da jeg selv springer på ham. Du kan også tag i skoven, som ligger lige vedsiden af rideskolen.

Lyder det interresant for dig, så skriv et par ord om dig selv og send det til mig. Hvis i har nogle spørgesmål angående parten, så kan i bare skrive til mig :)
 
 
ID: HST 90200
F: ukendt
ukendt
M: ukendt
ukendt
MF: ukendt
ukendt
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 29 august 2013 kl. 12:26, og har været vist 16464 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider