Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Neptun

Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 27 år 
 156 cm
 Brun
Neptun er en (mad)glad hest med potientale indenfor både spring og dressur. Han har rigtig gode gangarter -særligt skal nævnes hans trav.
I springning er han yderst fremadgående og trækker på springet (på den fede måde). Han stopper aldrig og gør meget for at følge rytterens anvisninger.
Neptun er stabil og loyal i terrænet -en hest, hvor man kan slappe af og nyde naturen både alene, sammen med andre og i rolig skridt til en frisk galop.

 
 
 
 

[Part] Skovturspart søges

Jeg søger en skovturspart til Neptun. Grundet tidsmangel søger jeg en person, der kan motionere Neptun et par gange om ugen. I første omgang søger jeg kun en til skovture, men bliver I glade for hinanden og har mod på det, er der mulighed for andet på et senere tidspunkt. Det vigtigste for mig er, at hest og rytter passer sammen og at man passer godt på ham.

Neptun kan rides alene og sammen med andre og er altid en god tur. Eneste skavank er, at han er en mester i at tilrane sig en bid græs eller andet tilnærmelsesvis spiseligt, hvis man ikke er hurtig :-) Han er sin egen herre med en stor personlighed, men rolig og omgængelig.

Neptun står i løsdrift i Dragør sammen med fire andre heste. Der er mulighed for at ride i fuglereservatet, ved stranden og andre u-udforskede områder?! Jeg har ikke stået så længe i Dragør, så måske du kender området bedre end mig og ellers er der altid en at spørge. Jeg bruger desuden DSMs ridehus, der ligger 10 min skridt derfra

Prisen er 500 kr. for 2 dage.

Send en sms, Email eller giv mig et ring. Glæder mig til at høre fra dig.

Sara
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9702221
208333199702221
F:
FRH 725
M: Wiki
PIN 3
MF:
PIH 3
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Stamtavle
Senest rettet 03 december 2013 kl. 22:39, og har været vist 4642 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider