Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Janus van R

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Vallak
 20 år 
 162 cm
 Sort
Janus van R er importeret fra Holland i aug 2006 hvor jeg købte ham i jan 2007. Allerede da Janus havde været redet i ca. 5 mdr. var han med i kvadrillien "SORT GULD" til Fællesdyrskuet i det store hesteshow, hvilket han tog rigtig pænt. Efterfølgende har Janus været med i flere show og det er primært det han skal bruges til udover han er en super skovturshest.
Vi skriver nu nov 2008 og det med skovture er det ikke blevet så meget til. Vi begyndte for sjov at starte lidt stævner for at Janus skulle blive mere tryg ved fremmed ting og det gik ganske godt, så nu er vi vinder af Pavo Dressur Cup 2008 som er en landsdækkende cup for Friesere hvor vi har vundet et års gratis forbrug af Pavo foder. I 2008 var vi også så heldige at vi blev nr. 2 på Championatslisten for Friesere "Friesercup" samtidig med at være den yngste mest vindende hest, så der har vi vundet en kandar og en showtrense.
Så er vi nået til slutningen af 2011... vi har haft en del sadel problemer, men alligevel er det lykkedes os at komme op og ride LA5. Janus er pt i genoptræning efter en forstrækning/ledbehandling i sommers og med ny sadel som ligger helt perfekt skal vi videre og forhåbentlig op og ride M-klasser.
Planen med M-klasser på Janus gik desværre ikke da han har lavet endnu en foldskade, så nu går han som selvskabshest sammen med Pourquoi.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 86373
F: Tije 401
Frieser
M: Dautsen Fan Oud-Stedma
Frieser
MF: Tamme
Frieser
Dressur: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 juli 2019 kl. 17:59, og har været vist 349 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider