Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shatayon

Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 33 år 
 170 cm
 Lys skimmel
Shatayon blev aflivet d. 23 juni 2005

Shatayon var en hest med en meget stor personlighed. En glad hest som fulgte en som en lille hund, kom når man kaldte og meget glad for at arbjede.

Shatayon blev købt af Tina Storgaard-Brodersen, Ribe som et årig og hun havde hestene hjemme. Shatayon blev kastereret i en alder af 5 og har en søn.

Shatayon var ikke brugt særlig meget af Tina pga. familieforøgelse, hvorfor jeg fik part i ham i 2002, og købte ham i 2003. Det var lidt som at have en unghest, så vi fandt rytmen sammen, da jeg ikke havde redet gennem en år-række.

Shatayon brugte jeg til dressur og tur. Han var bygget som en lidt kortere og sporty udgave af en oldenborger, men med araberens lette gang, haleløft og til tider temperament :) Han havde evner for dressuren, og vi nåede til LB klasserne sammen inden hans skade.

Sidst i maj 2005 begyndte Shatayon at slæbte sine bagben når han gik, det var som om at bagparten ikke var med. Der var opstået ny-knogledannelse på bækkenet, og denne tilvækst trykkede på nerverne til bagbenene. Shatayon var færdig som ridehest og da han ikke kunne acceptere tilværelsen som markhest igen, han vrinskede ved ledet, var meget urolig og virkede utilpas, så der var kun en vej...

En dejlig hest, som jeg savner meget.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 86232
F: Shagal
OO 213 DSAH
M: Grethe
Oldenborg
MF: Raimondo
DVE 224
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 april 2009 kl. 08:59, og har været vist 342 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider