Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sisse

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 42 år 
 167 cm
 Rød
Sisse var min første rigtige hest. Jeg red hende i den lille rideklub i Vridsted der var engang. Hvor jeg lånte hende af en ældre pige. Et års tid efter jeg startede på hende skulle hun desværre sælges, men det endte med vi købte hende. Det er det bedste vi nogensinde har gjort for selvom hun er skrúmlet og meget uelegangt er hun samtidig det rareste man kan tænke sig. Hun var 14 dengang (jeg var 12) og vi lavede alt sammen. Jeg ku ride hende uden noget som helst og hun fulgte mig overalt.
Vi startede en del små klubstævner. Trods hendes mangel på gang, afskub osv. lærte hun mig mange ting og jeg fik hende redet op til LA-klasser i dressur. Kun LC-spring, da jeg var lidt en kylling ;-)
Sisse har de sidste år gået mere eller mindre som hyggetante på folden og nydt hendes velfortjente otium i en alder af efterhånden 26 år. Hun er dog stadig frisk som en havørn, og kan snildt jage de andre væk såfremt der er gulerødder eller lignende i sigte. Hun har desuden givet min mor mod på at starte lidt med ridningen igen. Dog har hun i sommers fået konstateret mild slidgigt i det ene forben, hvorfor det ikke bliver til så meget mere.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 86082
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 19 november 2014 kl. 10:29, og har været vist 218 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider