Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Xander

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Hingst
 17 år 
 164 cm
 Sort
Købte Xander d. 10 november, han er halvbror til mit hingsteføl Banderas, men lige da han ankom var der ikke meget at sammenligne med, ved siden af Banderas, var han en tynd,langpelset, og smækfyldt med orm...han har taget på og musklerne er begyndt at sætte sig rigtigt. han havde lidt svært ved at komme ind i flokken, de ville ikke have den lille svækling ind. Men det har heldigvis ændret sig og Xander leger med brormand Og Marlot er blevet hans onkel også...
Xander er en dejlig kælen dreng, han elsker at stå på staldgangen og blive shinet, hvilket også er påkrævet da han er den største muddergris i flokken... der er ikke det sted han kan få pladderet til at hænge i store kager. Han er sød til at løfte ben. Vil gerne hænge med hovedet på ens skulder og bare nusse. I takt med at han har sat huld og musklerne er begyndt at komme, er han også blevet betydelig mere fræk, han giver ikke op når de andre sætter ham på plads, det er dejligt at se ham "gro" og finde sig tilrette. Han har et skønt sind og vi venter os meget af ham.
Xander er nu 2 år, er blevet en fantastisk smuk hingst, med et godt sind. Han er en ren fornøjelse at ha´i stalden. Han kom ved et uheld (naboens hoppe sparkede hegnet ned)til at bedække vores opstaldede hoppe, samt Naboens.. så der bliver liv i vores lille landsby til næste forår.. Py ha, det starter godt..
Det blev så kun til et hingsteføl... ;)
Xander er nu 4 år, Han er stadig lige fantastisk, blev vallak, som 2 1/2 års... ikke flere hovsa til ham.. han er blevet kørt til som enspænder hos Snärsbo hästtjäneste, et helt kanont sted.. og xander er blevet en god kørerhest.. vi rider også lidt.
Verdens største kælepotte...
 
 
 
 
 
 
ID: HST 83519
F: Mac Key
Frieser
M: Sheena
Frieser
Dressur: Tilredet
Kørsel: Let kørsel-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 11 juni 2011 kl. 19:04, og har været vist 304 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider