Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lydholmgårds Keeval

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 36 år 
 165 cm
 Rød
Keeval er en ældre herre efterhånden, men 'still going strong'.

Keeval har mest været springhest førhen (landsplan), men mig og ham øver os lidt på dressuren sammen, og så lidt hyggespring i ny og næ (moren er ikke så modig).

Vi træner efter træningsskalaen og mest efter Andrew McLeans principper, og siden marts 2010 har jeg udelukkende redet ham bidløst, i erkendelse af at han fungerer bedst uden bid. Pt. gentræner vi alle signaler uden bid (hvilket går forrygende godt) og med fokus på takt og tempo.

Selvom Keeval er pensionist og vi aldrig træner hverken hårdt eller længe, er det min drøm at komme ud og starte et lille stævne i dressur, og måske også en babyjump i spring :) Dog håber jeg det snart bliver tilladt at ride med sidepull i dressuren også, da jeg er overbevist om vi kan gøre det meget pænere og mere afslappet uden bid.

Keeval er en tålmodig og rolig hest, men han har i de tre år jeg har haft ham virket døv for hjælperne og stiv i kroppen, især virkede bremserne ikke rigtig i galop, og slet ikke på en springbane, hvor han godt kan blive lidt varm. Min skepsis overfor at ride uden bid blev blæst væk, da jeg så min 22-årige fuldblodsblanding forvandle sig til en afslappet, smidig og meget lydig hest blot ved at skifte trensen med gummibiddet ud med en sidepull.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 8831276
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 maj 2010 kl. 12:36, og har været vist 245 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider