Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Engedals E.t.

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 155 cm
 Brun
Så trænger E.T.'s profil vidst også til en opdatering :)

Jeg har redet E.T. siden februar 2008, hvor han var meget besværlig i starten, han har stejlet rigtig mange gang med mig, og ligger stadig op til det, hvis der er noget han vil... dog er det ved at være lang tid siden han har rejst sig.

E.T. og jeg starter lidt stævner i ny og næ, hvor vi starter LC dressur og LD-LC spring, hvor vi som regel har placering med hjem i noget af det..

Normalt rider jeg ham uden for, enten på stubmark eller hvad der ellers lige er til rådighed, disse steder går han supergodt, men god bæring, opmærksomhed osv, desværre er han ikke helt sådan på bane :( der skal jeg bruge en del flere kræver på at holde ham motiveret og aktiveret, dette er desværre med til at jeg får en noget dårligere opstilling på banerne, samt han ikke bruger ryggen i nærheden af samme grad og hans afskub, koncentration og opmærksomhed mindskes desværre også der, men det er alt sammen noget vi arbejder på, så vi også kan vise os godt på baner og ikke kun ude i det fri areal :)

Ellers er han meget sød, stille og rolig, elsker at blive nusset og slås lidt med de andre ude på banen , lidt unghest er man vel ;)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0306897
F: Fonzi
9908239
M: Jasmin Storgaard
DS 12265
MF: Splitau
DH 354
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 juni 2009 kl. 15:14, og har været vist 534 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider