Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dowaneur W

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 21 år 
 169 cm
 Brun
Dowaneur W:
Er en skøn vallak på 10 år. Han har et imponerende engagement og 3 skønne gangarter over middel. Han lytter utrolig meget til rytterens hjælpere og gør altid sit bedste for at udføre øvelserne korrekt og leve op til de forventninger rytteren har til ham. Han har et skønt temperament og trives bedst med en kærlig, opmærksom og konsekvent rytter.

Uddannelse:
Dowaneur W er uddannet inden for dressur og går øvelser til LA. Han har let ved at lære nyt, er meget villig og dedikeret i sin træning. Han trives bedst med små og rolige signaler. Dowaneur W er meget samarbejdsvillig og er mest tryg ved en besluttet og målrettet rytter. Dowaneur W elsker, når der er publikum og jeg er overbevist om, at han vil være en super stævnehest.
Dowaneur W er ikke uddannet inden for spring, men har altid været nysgerrig, når vi har trænet blandt spring.

Skov og tur:
Dowaneur W er trafiksikker og god i skoven. Han er typen, der elsker at gå forrest og er ikke bange for noget. Han kan selvfølgelig blive forskrækket lige som alle andre også kan det. Han er super nysgerrig og elsker at komme på nye stier i skoven eller ride i en ny skov, han ikke kender. Opdager han noget nyt han er usikker på, stopper han op, snuser til det og hvis rytteren siger god for det, så går han roligt forbi det.

Stald, fold og transport:
Dowaneur W trives bedst i små stalde med faste rutiner og rytmer. På staldgangen er han rolig og velopdragen. Han har pt boks med padock og er vant til at komme meget på fold, hvilket han trives rigtig godt med. Han er god sammen med andre heste på folden og kan også sagtens gå alene. Han er nem at læsse og står rolig under transport, og kan sadles op ved traileren uden problemer der, hvor man kommer frem.

Smed og dyrlæge:
Dowaneur W er chip-mærket, passet med vaccinationer, tænder og bliver regelmæssigt tilset at smeden. Han går pt med 4 sko og har naturligvis hestepas.
Dowaneur er desvære vindsuger. Jeg har ikke oplevet at det har haft betydning for hans træning eller velbefindende. Jeg er blevet anbefalet fra dyrlægen at holde ham fra havre og wrap, dvs at han fodres med et fuldfoder og hø. På denne fodring har han god yde evne, massere af energi og balance i mave og tarme.
 
 
 
 

[Part] Ansvarsfuld tur-rytter søges til DV-vallak på 10 år

Alder:
Du er minimum 20 år gammel.

Ridemæssige uddannelsesniveau:
Frem for alt skal du være en rutineret rytter og helt have en bred erfaring fra andre heste. Din præcise ridemæssige baggrund og uddannelsesniveau er ikke det alt afgørende. For mig er det vigtigste, at du er vant til at ride tur, både i naturen, men også i trafik. Du skal have en god indfølingsevne og god fornemmelse for om hesten prøver dig af eller om den er bekymret. Du skal kunne sætte rammer og grænser på en kærlig, men fast måde. Du skal være en naturlig leder for Dowaneur og det vil klart være et plus hvis du kan ride ham til bidet for rolige hjælpere. Du skal være indstillet på, at jeg skal se dig ride med jævnlige mellemrum. Dowaneur er meget selektiv når det kommer til ryttere, så det er meget vigtig, at han fra starten har lyst til at indgå i et samarbejde med dig.

Antal ridedage pr uge:
Du skal kunne ride 3 faste hverdage om ugen, med mulighed for flere dage ved ferier.

Pris:
800 kr pr mdr. + skovkort hvis du ønsker at ride i Kongelunden.

Forpligtelser:
Når du har ridedag, skal du ordne boks, foder og hø/wrap. Derudover skal du deltage aktivt i arbejdsdage og bidrage positivt til staldens sociale miljø.

Personlighed:
Du har en engels tålmodig og en lejesoldatsudholdenhed. Du er nervefast, rolig og har al den tid i verden, der skal til for at I får en god tur og en god relation. Du er pålidelig, loyal, ærlig og overholder vores aftaler. Du stiller altid spørgsmål, når du er i tvivl om noget.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200302532
F:
ETAF 8304
(TR DK)
M: Diwa W
9906558
(DV DK)
MF:
DVE 690
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 september 2013 kl. 12:07, og har været vist 16845 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider