Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lauge's Candyfloss

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Hoppe
 21 år 
 155 cm
 Lys skimmel
Jeg må indse at tiden desværre ikke er der mere, og det går ud over Candy. Derfor skal hun nu sælges,og det skal meget gerne ske hurtigt - dog kun til det rigtige hjem!

Jeg har haft Candy siden hun var 2 år. Hun er tilredet som 6 års og derfor ikke alderssvarende uddannet. Candy har brug for en rytter med tålmodighed og erfaring. Man må se hende som en unghest. Hun er ikke en hest for en begynder, hun er ikke vild på nogen måder, bare uerfaren.

Candys grundridning er nogenlunde på plads og hun er rigtig lærenem og vil gerne arbejde. Hun laver fine sidebevægelser og kan (når hun er trænet ordentligt) også lave andre øvelser. Hun vil gerne ud i naturen, og det må meget gerne gå stærkt. Hun har været sprunget ganske lidt og hun elsker det! Men hun er selvfølgelig stadig ikke så erfaren, men kan komme langt med den rette rytter.
Fra jorden kan hun håndteres af absolut alle, hun er meget blid og passer godt på sin trækker.

Candy kan rides af absolut alle, hun er meget styrbar, men for at få det optimale ud af hende kræver hun en erfaren rytter der tør sætte sig igennem på en blid måde.

Candy burde kunne kåres i DSP og formentligt og som sec.f - jeg sælger MEGET gerne Candy med henblik på alv. Hun har før haft føl og er en super mor!!

Generelt er Candy en hoppe med en meget stor personlighed som nu trænger til at komme ud til en pige/dame der har tiden og lysten til at hygge sig med hende.

Hun er redet udelukkende i dressur hele vinteren, og er ved at være lidt træt af at gå i hallen dagen lang, derfor vil hun meget gerne have et hjem der har overskud til at opleve en masse med hende!

Candy opfører sig meget pænt når hun er med ude og er altid til at styre. En hest der har potientiale til at komme meget langt i både dressur og spring med rette rytter. Udvikler sig meget hurtigt og har gangarter over middel. Super bæring og vilje samt udholdenhed.

SÆLGES KUN PGA MANGLENDE TID

skal væk nu!!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200301259
F:
PIH 46
(PI DK)
M: Sila Gerding OX
OX 1248
(OX DK)
MF:
OX+294
(OX DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 06 april 2014 kl. 10:16, og har været vist 14154 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider