Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Herkules

 Haflinger  
 Vallak
 27 år 
 146 cm
 Rød
Vidunderlig smuk vallak i sin bedste alder! Han har meget uudnyttet potientale, og kan bestemt nå et godt stykke med den rigtige rytter! Han lånes ud, da jeg ikke længere har mulighed for at ride ham optimalt og han keder sig. Han skal til er rytter som formår at give ham udfordringer samt leg og afveksling i hverdagen. Som rytter skal du være på et vidst niveau, da han er en bestemt herre som går hvis det passer ham. :) Men man aldrig bliver utryg ved!
Det vil være en klar fordel for dig med hensyn til håndtering fra jorden, hvis du er frisk på at prøve kræfter med lidt grundlæggende horsemanship.

Han er meget ude af form, da han næsten har stået stille i et år mens jeg har været på efterskole. Men han er meget samarbejdsvillig og vil gerne lave noget! Han kan det hele, har endnu ikke fundet noget han ikke kunne være med til. Jeg har brugt ham til spring, dressur, military, jagt, ponygames, voltige, grimeridning og alt muligt andet. :)
Han har en hel del stævne erfaring og er meget eksemplarisk at have med i byen! Han har næsten aldrig været ude uden at få en placering med hjem igen. Og det vil være et krav at du har planer om stævnedeltagelse på min lille stjerne.. :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 78268
F:   -  
Haflinger
M:   -  
Haflinger
MF:   -  
Haflinger
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 september 2007 kl. 22:02, og har været vist 199 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider