Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Smirnof

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 20 år 
 159 cm
 Rød
Smirnof er en smuk og iøjenfaldende angloaraber, som på Store Hestedag sidste år fik 9 i helhed og blev udtaget til Dagens Hest. Han er en hest med en stærk personlighed, men er utrolig sød og glad. Pga. graviditet er jeg ikke selv i stand til at ride, og derfor søger jeg en rutineret rytter, som kan ride minimum LB i dressur, og som er interesseret i at modtage undervisning og eventuelt tage ud til stævner. Smirnof er ikke nået så langt i sit uddannelsesforløb, men jeg har ambitioner på hans vegne, men er som sagt ikke selv istand til selv at gøre så meget ved det for tiden. Når jeg har født, forestiller jeg mig, at jeg stadig har brug for part til ham.
Vi har en ridebane med en god og drænende bund, og lige i nærheden er der blevet anlagt 60 km naturstier, som frit kan benyttes af ryttere. Så der er rig mulighed for også at ride nogle skønne ture.
Smirnof og jeg bor på en hyggelig, lille gård med en dejlig stald i Kostræde Banker (midt mellem Næstved og Vordingborg), hvor bussen mellem Næstved og Vordingborg går lige til døren.
Giv mig et ring, så vi kan snakke om det, og du kan komme og hilse på smukke Smirnof:-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 78163
F: Hector
M: Bohail
MF: Bomarc
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 juli 2008 kl. 19:42, og har været vist 1047 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider