Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ricko Af Rosenholm

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 27 år 
 147 cm
 Mørkebrun
Som mange andre ponyryttere, der falder for aldersgrænsen, har jeg også måtte tage den tunge beslutning, at sælge min dejlige pony Ricko.

Jeg har haft Ricko i 3 år. Da jeg købte ham, kunne han absolut ingen ting. I dag er han en pony, som kan samtlige ponyøvelser og sågar også øvelser for hest, såsom galop traversader.

Galop er helt klart Ricko’s stærke side og han har utroligt nemt ved det. Kontragalop klarer han med lethed. Ricko er meget samarbejdsvillig og elsker udfordringer, vil meget gerne lære noget og nyder at få ros.
Ricko har startet PRI, LA5 og LA6 på distriktsplan til omkring de 60%. Sidst han startede LA1 og LA3 scorede han henholdsvis 65% og 63%. Ricko gik i sommeren 2007 kursus ved landstræner Vibeke Degn Andersen, som sagde, at Ricko ville være en ideel lærepony, pga. sit fantastiske temperament og sin stabilitet i udførelse af alle ponyøvelser. Ricko er en oldenborger-sportspony-blanding, og kan derfor sagtens bære en høj rytter.
Ricko kan selvfølgelig også springe, men grundet rytters manglende interesse, har dette aldrig været udnyttet.
Han er øvelsesstærk ud over det sædvanlige, og er derfor en pony som ville kunne begå sig i alle klasser. Han scorer desuden altid højt i sit galopprogram.
Han er let at læsse og står helt stille under transport. Ricko er selvfølgelig holdt med dyrlæge, smed og hestetandlæge. Er meget let at håndtere på stald.

Ricko er forsikret, og kan selvfølgelig overtages af køber.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9704692
208333199704692
F:
SPH 94
(SP DK)
M: Diana
8930923
(LU DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 31 maj 2008 kl. 14:23, og har været vist 7062 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider