Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zürich

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Vallak
 30 år 
 160 cm
 Rød
Zürich er en dejlig Vallak på 160 cm. som jeg har haft i 6½ år. Derfor er det med et grædende hjerte, at han bliver sat til salg.
Han er den perfekte lærehest !

Han har et perfekt temperament og har for mange år siden været elevhest, før jeg købte ham, så han er vant til Børn. Man kan gøre stort set alt med ham. Kravle under maven af ham, ride uden sadel på ham, svinge med piske uden han reagere, lege, osv. Ja han er menneskets bedste ven.
Han bider eller sparker heller aldrig.
Han er sød på staldgangen og står pænt og venter til du kommer og striler ham færdig, sadler op eller hvad du var igang med.
Han følger altid sin rytter pænt og venter på dig.
Han kommer altid hen på folden når man er ude og hente ham.

I dressur kan han efterhånden en del og er stadig altid med på, at lære noget nyt. Han lytter altid efter rytterens hjælpere og udføre alt tilfredsstillende. Han er en hest der passer på hans rytter.

Hvad der angår springning, er det virkelig noget han elsker. Jeg har selv sprunget en del springstævner på ham, og også blevet placeret en del. Zürich elsker at være på Stævnebanen, og når han høre startklokken ringe, går det hele bare som en leg.
Desværre har jeg været ude for en ulykke (Færdselsuheld) kan jeg desværre ikke springe længere, så her det sidste stykke tid, har han ikke sprunget så meget, ud over hvad min veninde har sprunget på ham. Men han er altid klar på en springbane.

På tur er han også jordens dejligste hest. Han går bare derud af. Man kan både ride ham alene samt med mange ryttere. Han går altid pænt og er altid let at stoppe igen.

Flere billeder kan findes her
http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=1085
 
 
 
 
 
 
ID: HST 77406
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 juni 2014 kl. 22:15, og har været vist 2274 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider