Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Xantho Birkehøj

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 26 år 
 149 cm
 Mørkebrun
Xantho er min store kærlighed og min lille baby! Han er født, opvokset og tilredet hjemme hos mig, og vi har derfor et ganske særligt forhold til hinanden. Jeg har helt selv knus-elsket ham i stykker helt fra starten!

Xantho er sød og meget kælen, han har en uimodståelig charme og en ukuelig selvtillid. Han er altid glad, venlig og opmærksom; en rigtig hyggeprins, der aldrig kan få godbidder nok. Nogen ville måske kalde ham en anelse forkælet...
Xantho elsker at lave noget og gør altid sit bedste, han er fantastisk samarbejdsvillig, når man husker at træne og verdens mest nervøse tøsedreng, hvis han får for mange fridage. Han duer ikke til at blive overset og laver en masse ballade, hvis han ikke kommer i hænder dagligt.
Xantho kan være lidt anmasende og tager ikke altid et nej for et nej første gang - men han er aldrig ondskabsfuld eller agressiv.

Xantho er en rutineret turhest, og er efterhånden dejligt stabil at ride, men kan stadig se spøgelser og blive overrumplet af sit tidligere meget stærke flugtinstinkt. I skoven, som efterhånden er blevet vores primære element, er Xantho sød og stabil og tager det meste med ro. Han er nervefast og sej, men kan se spøgelser, særligt efter et par fridage og så bliver han altså en forbandet kylling!
Dressurmæssigt er han lige omkring LB, hvad angår samling og stabilitet. Han kan højere øvelser, herunder helt ok sidebevægelser. Han er sød at ride og vil gerne lære, men mangler dressur-rutine, da jeg de senest 6-7 år har redet mest i skoven. Jeg træner også dressur på skovstierne, men det er mere vedligehold, end det er fremskridt.
Xantho er indsprunget da han var 6-7 år syntes det var rigtig sjovt, men det er ikke min store interesse, så han har ikke rigtig været sprunget siden han var 8 ud over en træstamme i skoven i ny og næ. Han sprang dengang let 120 cm i løsspringning, men har sjældent hoppet over 1m med rytter, og det sker, at der smutter en bom eller to.

Når vi starter stævner foregår det i distanceridning, hvor vi I 2008 havde en super sæson og vandt flere LB-klasser. Siden har jeg desværre ikke haft tiden til stævnerne, jeg håber stadig at få taget mig tiden til det igen på et tidspunkt... Desuden elsker Xantho ringridning og ponygames og så kan han gå for kælk når der er snevejr!

Se mere på min præsentation
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9804160
208333199804160
F:
NFH-E 80
M: Roxsane
8630864
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 06 august 2015 kl. 09:05, og har været vist 8870 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider