Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frederikke

Billede
Billede
Billede
Video

 Trakehner  
 Hoppe
 22 år 
 166 cm
 Sort
Dejlig hoppe med hoppeføl ved siden!
Frederikke er en sort trakehnerhoppe på 1,65 m. Hun har et fantastisk temperament og er en ukompliceret hest. Hun går selv op i traileren og er aldeles problemløs at have med i byen.

Frederikke blev desværre skadet for ca 2 år siden og har ikke siden været genoptrænet. Jeg vil tro, at hvis man bruger den nødvendige tid, så vil man igen kunne få en rigtig fornuftig tur/hygge hest ud af hende. Dette kombineret med brug til avl, hvor hun har vist at være en fantastisk mor. Hun kan rides alene og med andre heste. Frederikke har et rigtig godt hoved - hun er kælen og elsker at være ”på”. Frederikke søger meget menneskelig kontakt og sætter pris på den tid man bruger med og omkring hende.

Frederikke har alene været redet af professionel uddannet rytter.

17/5 2011 fik Frederikke et dejligt hoppeføl Filippa Fallulah (Trakehner) (F: Prinz K3). Føllet har for nyligt fået en meget fin bedømmelse, hvor hun kun var 0,5 point fra eliteudtagelse med bl.a. bemærkninger som: et passende stort føl i store linier, kønt hoved, velproportioneret, bevægelser lette og energiske... etc. Filippa har samme gode temperament, som sin mor. Og er allerede nu glad for kontakt med mennesker.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200205708
F:
TAF 8601
(TR DK)
M: Fiona
RHT 9918
(TR DK)
MF:
TAF 9504
(TR DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 25 august 2011 kl. 15:31, og har været vist 67025 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider