Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Notabene Lundgaard

Billede
Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Vallak
 32 år 
 141 cm
 Palomino
Nota er en dejlig, humørfyldt herre, som jeg købte af Stutteri Lundgaard d. 27/4-1996.

Jeg brugte ham mest til hyggeridning, da jeg ikke har de store færdigheder som rytter. Men lidt har vi da prøvet, har bl.a. haft ham med på efterskole et år og på landbrugsskole i 2 mdr, hvor vi lærte en del.

Nuller er meget godmodig og har fundet sig i mine mærkelige påfund med beundringsværdig ro. Bl.a. sådan noget som at lave diverse gymnastikøvelser på ham, sidde baglæns, ligge på ham, stå på ham og så videre, har han taget med ophøjet ro...

Af de vidunderlige oplevelser vi har haft sammen kan blandt andet nævnes en 20 km's tur med min veninde Karina og hendes gamle fjordhest Valde. Vi hyggede på hele turen, og jeg er sikre på, at stoppet midt på turen, hvor en venlig nabokone gav hypperne en stump brød ikke gjorde oplevelsen ringere set med hesteøjne ^^

Ellers kan der nævnes nogle fantastiske ture i området omkring Mariager fjord, hvor jeg gik på efterskole. Naturen er meget flot og vi var ofte en hel gruppe der red afsted med madpakker og så tøffede vi rundt på naturstier, langt væk fra al civilisation... Det var skønt. Og når vi engang imellem tog en god galoptur/jordetur, var humøret højt og ja.... vi nød det allesammen, også hestene!

Nu går han på "førtidspension", da han har dårlige ben efter en omgang forfangenhed for mange år siden. Efter en hulens masse besvær og halthed, som viste sig at skyldes en hovbyld, sidste år, besluttede jeg at give ham lidt fred. Måske bliver han redet op til hygge engang.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 74769
F: Nassin
Haflinger
M: Ajungilak Lundgaard
Haflinger
MF: Stenz
Haflinger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 11 marts 2008 kl. 15:58, og har været vist 319 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider