Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maaike Margreet

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Hoppe
 19 år 
 160 cm
 Sort
Jeg har haft Maaike siden hun var 3,5 år gammel. jeg fik hende direkte fra Holland og fik af vide at hun var tilredet ... Ja det var hun så ikke lige... så jeg blev kastet af hækken felt til og sendte hende så i tilridning og tilkørsel for osse at gøre hende trafik sikker.

Jeg har altid mest selv været hygge rytter og har ikke været så skrap til dressur.
Heldigvis har jeg været så heldig at have haft nogle fantastisk dejlige og dygtige halvparter på Maaike som har kunne lære hende det jeg ikke har haft forstand til.

Men nu er jeg selv begyndt at få undervisning i dressur og det går bare super godt. 1 gang ugentlig siden okt. 2011 og det går fremad med os begge to.

Maaike er ved at lære at springe lidt.. ind til nu kun nogle små hop men hun synes det er super sjovt så det er noget der skal arbejdes videre med.

Dressurmæssigt har jeg ikke helt forstand til hvor vi er endnu men min ridelærer rider hende en halv ride time ind i mellem og er pt ved at lære hende schenkelvigninger og at få lidt ro på hendes galop som er lidt voldsom stadigvæk.

På tur er hun bare en skat... hun er så sød og rolig, vel kan hun blive forskrækket men det er ikke noget voldsomt, dog er hun afhængig af selskab så hun er ikke meget for at ride ud alene men det er jeg osse i gang med og vi når længere og længere for hver gang.

I Staldegang/bundet er hun rolig og et rigtig nusse hoved og hvis man spiser bananer så har man bare at dele... hun elsker bananer.

Hun er lidt sjov for hun har altid mælk og hun har hingste tænder...

Synes jo klart hun er en fantastist hest hun er heller ikke særlig hoppet heller ikke når hun er i brunst.
Det væreste hun kan finde på er at lave nogle små hop når hun blir forskrækket med det er ikke noget særligt hun skyder mere skulder hvis hun skal være "uartig"
hvis man sætter hende i galop kan hun i glæde finde på at komme med et lille buk men det er så lille at man nærmest er i tvivl om hun virkelig bukkede...

Maaike hun er bare fantastisk dejlig
 
 
 
 
 
 
ID: HST 74705
F: Tsjibbe 388
Friser
M: Margreet van de Dwarsakkers
Friser
MF: Oege
Friser
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 02 januar 2014 kl. 19:12, og har været vist 6994 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider