Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shrek

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 123 cm
 Broget
Shrek er en venlig, meget følsom pony med en enorm springkapacitet. Han kan håndteres fra jorden med meget fine små signaler, og er for en rolig erfaren rytter meget let at ride.

Han har gået en del distriksstævner i spring i 2009 på LC-LB niveau, desværre fik han en uheldig skade der gjorde han ikke nåede at debutere i LA.

Shrek er fit for fight igen, men mangler pt. en rytter der både er rutineret, rolig og lille nok til at udnytte hans springkapacitet til konkurrencer.

Derfor bliver han for tiden trænet mest fra jorden (groundwork, longering samt løsspringning), da jeg selv er alt for stor til at ride ham.

Shrek er fornuftig i dressuren tillige, men kun redet i det grundlæggende, grundet manglende rytter. Han har flotte gangarter, især en stor svævende gummitrav sjældent set hos en mindre pony.

Han er en utrolig smuk pony med sine store øjne, lille mule og sin rødbrune pintofarve med fire sokker og en perfekt blis - og næsten alle lægger mærke til hans hvide 1-tal på halsen, et aftegn der vel må betyde at han er en født vinder ;)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 74400
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 maj 2010 kl. 12:56, og har været vist 4393 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider