Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nelson

 Shetlænder  
 Vallak
 24 år 
 100 cm
 Sort
Nelson er og bliver fræk, det er racebetinget og sådan er det bare...;o)

Men han kan nu sagtens ride, både på bane og i natur. Dog skal der være en voksen som lige kan give ham en lille skideballe, skulle det blive nødvendigt, desuden tåler han ikke at være bagerst i naturen, hvilket godt kan blive et problem med de korte ben han har, så en voksen med god kondi er at foretrække når han skal på tur med de små.

For sjov at vi sprunget lidt med ham og det er bare fedt, han elsker det og er god til det, han har jo ikke så lange ben, men springer meget gerne 60-70 cm (hvad der svare til 2 grønne mælkekasser fra Brugsen. Dog har kan kun sprunget så højt uden rytter, da rytterens mod svigtede.

Vi har i år forsøgt så med en kælk bag Nelson. Hvad var mere oplagt med alt det sne. Om han synes det var sjovt ved jeg ikke, men han fandt sig da i det... Så mon ikke han synes det var sjovt, eller gør Nelson det ikke.

Alt i alt en meget arbejdssom og glad pony.

Han har gået undervisning på rideskole en enkelt vintersærson, men da han mente at han havde ret til at være foran hele tiden (lille hest, stor ego), så han stak af med rytteren et par gange, blev hun bange.

Så pt er det meste motion på stand by med dyret, han motionere de andre heste på fold, i den for stand at han jager dem lidt rundt en gang imellem, så får de da også lidt motion ;o)

Men han kunne da godt trænge til mere motion. Så hvis du og din mor kunne tænke sig at trække lidt ture af og til er i velkommen.

Det er gratis, vi har udstyr til ham.
Det eneste I skal er at hjælpe i stalden de dage i kommer fx. strø, give wrap og tjekke om deres vand på folden.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 73010
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 24 januar 2010 kl. 16:06, og har været vist 300 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider