Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lindegårdens Lærke

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 160 cm
 Brun
Den 12 april 2004 som et sæt tvillinger til verden, som blev døbt Liv og Loke. Vi købte hoppen, men hun har nu skiftet navn til Lærke, da hun minder mig utrolig meget om opdrætterens gamle avlshoppe som jeg havde et helt specielt forhold til. Begge føl blev opstaldet hos os fra omkring dec. 2004. Loke havde vi stående frem til okt. 2006, hvor han blev solgt.
Jeg har selv stået for det grundlæggende træning (longe, trense, sadel og vægt), mens Karen Skovmand har stået for resten.
Det var meningen med at hun skulle være stillet til kåring på Vilhelmsborg i aug. 2007, men få dage før fik hun en skade i ryggen og måtte meldes fra. Det kostede to besøg hos en kiropraktor. I stedet for tog vi til eksteriørkåring på Blue Hors i okt. 2007. Her blev hun kåret i DS. Jeg håber på senere at stille hende til en 1-dagsafprøvning eller egenthedstest, eller prøver vi helt forfra og stiller hende til sadelkåring.
Sidste år forsøgte vi også at ins. hende med sæd fra Blue Hors Don Romantic, men det lykkedes desværre ikke. Dyrlægen mente efter flere forgæves forsøg at hendes livmoder ikke var helt moden nok.

Lærke er holdt til hos Bøgegårdens Laurino.

Lærke er scannet drægtig, jubii glæder os til endelig at få et føl. Har været meget skeptiske da mange har forsøgt at bilde os ind at tvillinger ikke kunne få føl, men puha det kunne hun godt.

Lærke fik i år hendes første føl, et dejligt hoppeføl som vi beholder. Hun klarede det hele selv, føl stod der pludselig en formiddag da jeg skulle lukke hestene ud, kl 7 da de blev fodret var er ingen tegn på noget.

Vi forsøgte igen i år at ins. hende med BH Don Romantic, men efter 3 forsøg, skiftede vi hingst.

Hun blev derefter drægtig i 1. forsøg med BH Zack.
Fik den 13/5 et smukt hoppeføl som er døbt Petersmindes Zamira. Hun døde desværre dagen efter. Dyrlægen mener hun fik en infektion.

Den 10/6 er Lærke kørt ud på Hestepraksis Syd. Hun skal ins. med Sunny Boy.

Juhu... Lærke er drægtig med Sunny Boy. Håber på et dejligt hoppeføl.

Så går jagten snart på den næste hingst.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0400919
F:
DVH 695
(DV DK)
M: Copylight
RDH 5575
(DV DK)
MF:
DVE 481
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 januar 2011 kl. 14:09, og har været vist 465 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider