Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tahko

Billede
Billede
Billede
Billede
 Holstener  
 Vallak
 26 år 
 158 cm
 Brun
Tahko er den rareste, sødeste hest jeg har arbejdet med. Han har et usædvanligt blid temperament, hvilket var noget af det jeg faldt for hos ham.

Da Tahko har været lidt uheldig, og skadesramt, har ridningen stået stille i perioder så vi er ikke nået så langt som vi gerne skulle, men vi er på vej.

Han er glad for at springe, mest i terrænet, da han synes at spring på banen kan være lidt farlige med alle de farver. Men når han først har vænnet sig til det springer han næsten hvad som helst. Han er sprunget 125 cm under rytter og 145 uden.

Han er meget ridelig i skoven, da han elsker det, både alene og sammen med andre. Han er nem at styre, og holde tilbage. Jeg rider ham ofte bidløs i terrænet, og han er god til galop-stop inden for relativt korte afstande. Jeg har i den tid jeg har haft ham redet langs trafikerede veje uden sadel (fra før vi fik en sadel :) ) hvor han har har været helt cool. Han har aldrig stukket af eller gjort forsøg på det. Han bliver selvfølgelig forskrækket indimellem som alle andre heste, men det er aldrig voldsomt.

Tahko er meget lærenem og vi har snuset til mange forskellige ting. Vi arbejder i hverdagen med en kombination af en masse forskelligt horsemanship, klassisk dressur principper og klikkertræning. Han elsker klikkertræningen og har indimellem tendens til at bliver overivrig.

Tahko er for mig den dejligste sødeste hest jeg kunne tænke mig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 72493
F: LARRY
HLP 210052385 G B HOL
M: ADANA
H 210155886 HOL
MF: CAPITOL I
HLP 210615475 GB HOL
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 november 2009 kl. 20:23, og har været vist 10782 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider