Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

C-Mol

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 1992
 177 cm
 Rød
Molle er en dejlig stor hest, som jeg har haft i en del år nu. Han er min trofaste partner til konkurrencer og vi både træner seriøst og hygger os.

Første gang jeg så Molle var han kun 4, og jeg synes han var en fantastisk dejlig hest. Kan huske at jeg sagde til mine forældre at den måtte jeg have på et tidspunkt. Selvfølgelig var jeg kun pony rytter på det tidspunkt, og det var mest sagt i spøg. Selvom jeg aldrig havde været mere fascineret af en hest.

Da jeg fik min første hest Ditte og kemien ikke rigtigt passede mellem os, var jeg nødt til at få en anden, for ville gerne starte nogle konkurrencer. Til gengæld ville jeg også have en god ven, som jeg kunne have det sjovt med og samtidig være helt tryg ved.

Jeg ledte land og rige rundt, men der var ingen jeg rigtigt klikkede med, indtil min træner fortalte mig om en hest, jeg kendte som netop var blevet sat til salg. Da jeg hørte det var Molle, var jeg ved at gå ud af mit gode skind, for det var jo min drømmehest.

Har været utrolig glad for at jeg fik Molle, for kemien er bare helt rigtig. det er så selvfølgelig ikke ensbetydende med at vi altid er enige :)

Min elskede Molle er i dag d.9/9 2010 sendt på den anden side af regnbuen. Kan slet ikke fortælle hvor stort et tab dette er for mig, og ved at der nu er en plads i mit hjerte, som aldrig heler :'(

Hvil i fred min elskede :')
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9200946
208333199200946
F:
DVE 406
(DV DK)
M: Lady Colorlux
RDH 1990
(DV DK)
MF:
DH 262
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 12 maj 2018 kl. 23:55, og har været vist 314 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider