Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Birkemosens Aslan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hingst
 17 år 
 170 cm
 Mørkebrun
Birkemosens Aslan er en dejlig hingsteplag efter Blue Hors Armano/Mago xx. Far er 173 -mor 162 cm. På morsiden kan nævnes at hun er kåret i RDH, 23 point v Aulum dyrskue som 14-årig samt at en bror (Wictor) er B-hest i dressur og en anden bror (engsgaards Winør efter Schwadroneur) er A-hest i dressur samt vinder af 4-års championat på landsplan i 1993. Desuden er mormor mor til VM-hesten Monaco (i military)
og moster efter Eastern Ladxx er mor til Bronzemedaljehoppe som er A-hest i dressur. Hoppe-stammen indeholder udelukkende RDH/EDH-hopper. MM: Wini har point til at blive Elite hoppe, ligesom MMM: Wirbelkrone er EDH.
Aslan har et super eksteriør og viser vilje og "gå på mod". Han kan løfte og få spulet ben, blive trukket med og stå bunden. Jeg ønsker at sælge til en seriøs hestekyndig person, som vil uddanne ham i dressuren eller evt. forsøge at stille ham til avlsgodkendelse, afstamningen er ihvertfald oplagt til det. Han er passet med smed og er brændemærket og har bordeaux hestepas.

Aslan er desværre aflivet d 14.august pga OCD
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0701483
F:
DVH 832
(DV DK)
M: Engsgaards Wanda
RDH 3067
(DV DK)
MF:
TAF 8001
(TR DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 19 september 2008 kl. 10:18, og har været vist 9320 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider