Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rødhøj´s Chapman

Billede
Billede
Billede
Billede
 Trakehner  
 Vallak
 22 år 
 164 cm
 Brun
Min hest Rødhøj's Chapman er en super smuk hest, med det perfekte smarte look. Han er en utrolig smart hest at se på, også når han bliver redet, om end det er i dressur eller spring. Han elsker at spring, og springer lige nu herhjemme ca. lC/LB bane, selvom han sagtens kan springe højere, og gerne vil det, men bare ikke har helt erfaringen endnu, eller er det mig? :) Dressuren går han rimelig stabilt, og har nogle fede gangarter, traven skal fremhæves, og galoppen fremhæver sig selv, kanon go.. :)

Hans temperament er skønt, meget opmærksom uden at være dum eller fræk.. han vil gerne prøve en smule af, men uden at være dum. Han prøver engang imellem lidt grænser af, og skal lige ha´besked.. :)
På en springbane ude eller hjemme, er han helt kanon, han vil vise hvad han kan, og klarer det strålende.. :)
Han løsspringer ca.1.35 cm, men jeg har set ham løsspring en okser på 1.60, mellem bred(ca.en meter) uden at pille. Så kapaciteten er der, men rutinen mangler blot..

Chapman er 100% sikker i daglig håndtering på staldgangen, under ridning(skal dog sættes lidt på plads engang imellem, man er jo ung:) ), han står stille på staldgangen, og har ikke unoder som tiggeri.. Han kan stå bundet, og ikke.. Han går på fold sammen med andre, og er ikke ondskabsfuld på nogen måde.. :)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200200001
F:
TAF 9502
(TR DK)
M: Rexona
9604400
(DV DK)
MF:
DVH 505
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 01 februar 2008 kl. 23:39, og har været vist 421 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider