Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Herkules

Billede
Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Vallak
 27 år 
 146 cm
 Rød
Herkules er en fantastisk vallak, som gerne vil gå sine egne veje. Jeg søger en "part" til ham, da jeg bor i Thisted og derfor kun hjemme til at ride ham i nogle weekender og ferier. Min mor og moster rider ham lidt, men min moster har sin egen konkurrence hest og har ikke så meget tid til ham.

Han står hjemme hos os selv, i Nellemose der ligger idt udenfor Haarby på Fyn. Vi har egen 20x40 ridebane, som har fået helt ny bund i foråret 09. Han står pt sammen med en ældre pensioneret 2'er hoppe og min mosters DV'er.
Han er en dejlig, smuk og kærlig pony, som man kan have svært ved at forlade.
Herkules kan gå la dressur og spring, men trænger til lidt vedholdende træning i dressuren. Han har i 2005 vundet Øresundscuppen dressur, og blev nummer to i spring, i nordsjælland hvor vi boede før, som er den eneste cup vi rigtigt har deltaget i.
Vi har været til jagt i dyrehaven og til military i Haslev hvor vi blev samlet nummer 5. Derudover nyder han at lege uden saddel eller med voltige og ponygames indimellem. Al form for afveksling fra den daglige træning.
Det sidste år har han gået stævner i nordjylland med min part, og har opnået gode resultater med hende! - Så han kan stadig. ;)

Du skal gerne være lidt ældre end 12, da han er en stærk pony med sin egen mening til tider, og kræver lidt erfaring i stald og fra jorden. Du skal gerne have redet i mindst et år eller to, så jeg kan stole på at du behandler ham med omtanke. Der vil være mulighed for at ride så tit du har lyst (helst min. 2 gange om ugen), bortset fra når jeg er hjemme fra skolen, for der vil jeg nok gerne selv have ham. :)
Og passer i godt og fornuftig sammen, vil der selvfølgelig også være mulighed for at tage ham med til stævner.
Desuden er min famile næsten altid på gården, så du har nogen at spørge til råds hvis du skulle blie i tvivl.

Prisen snakker vi om.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 68247
F:   -  
Haflinger
M:   -  
Haflinger
MF:   -  
Haflinger
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 september 2009 kl. 13:51, og har været vist 8495 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider