Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Don Nero

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 18 år 
 171 cm
 Mørkebrun
Nero er langbenet, højtstillet, god hals, skrå skulder og har et godt udtryk i hovedet.

Da han var 3,5 år fik han tarmslyng og blev opereret - så han er først kommet igang som 4,5 års. Nero er vant til at blive longeret og reagerer på stemme og signaler. Har været igang med tilridning det sidste halve år, men desværre er Nero lidt en problem hest og har ikke tillid til at rytter kan komme på ryggen af ham - han reagerer voldsomt. Jeg har måtte sande at mine kundskaber ikke rækker langt nok og jeg står derfor i en situation, hvor jeg bliver nødt til at finde en, som har kundskaberne til at ride ham til og som vil kunne klare en problemhest.

Han er dejlig på stald og fra jorden er der ingen ting. Hvorfor jeg stadig håber at det vil lykkes en dag. Han er ren i røngten i ben og ryg.

Afstamningen er helt i top. Faderen BH Soprano blev færdigkåret i Dansk Varmblod i 2004. Han er den første kårede hingst i Danmark efter dressur og avlsfænomenet Sandro Hit. Han er kåret i Oldenburg og Dansk Varmblod.

Blodlinien på moderens side er også helt i top. Morfar er Blue Hors Don Schufro. Derudover kan nævnes Donnerhall og Allegro i denne blodlinie.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0503562
F:
DVH 799
(DV DK)
M: Arwetta
0005293
(DV DK)
MF:
DVE 690
(DV DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 25 januar 2010 kl. 10:43, og har været vist 2998 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider