Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tessa

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 31 år 
 158 cm
 Brun
Tessa (min gamle hest): Jeg fik Tessa d. 30/7-2000...! Hun blev født d. 3/5-1992...! Hun var en hannoveraner/frederiksborg blanding...!
Jeg lærte selv Tessa næsten alt hvad hun kunne...! Jeg nåede at springe bane på 1 m...! D var på en ridelejr på Suså...! Hun gik LC1-LC2 dressur, som måske ikke var særligt højt, men jeg var godt tilfreds, for hun kunne jo ik rigtig noeD da jeg fik hende...! Hun havde oven i købet problemer med galoppen, men det fik jeg jo rettet op på...! Hun var bare en super sød og rolig hest, su kunne gøre alt på...! Jeg badede med hende, og kunne stå på hende hvis det var det jeg ville...! Men det kan i jo se på billederne af hende....!
Jeg fik Tessa af en der hedder Jørgen, som er ven og kolega til min far...! I starten da jeg fik Tessa stod hun ude hos Jørgen...! I Maj 2003 rykkede jeg Tessa ud på den rideskole som jeg går på..! Den er nemlig delt op i privat stald og rideskole stald...! Og så kunne jeg jo nemmere få undervisning på hende...!

Jeg havde Tessa i 3 år...!
Men hun fik desværre konstateret ringfod, og da det ikke blev bedre, besluttede jeg at hun skulle aflives...! En svær beslutning, men den rigtige...!

Elskede hende bare så høj og VIL ALTID ELSKE hende....! Kommer ALDRIG til at glemme hende....!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 7275
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 januar 2004 kl. 17:35, og har været vist 288 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider