Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Valhalla's Abigail

 Welsh  
 Hoppe
 14 år 
 155 cm
 Sort
Abby er lidt af en drømmehest. Hun har et mildt sind - ja, faktisk synes hun eksempelvis, at 400 børn, som vil klappe hende på Roskilde Dyrskue, er helt i orden.
Hun er opmærksom, når hun skal lære nyt, men hun tager det i reglen pænt.

Vores første show var Plagskuet på Dorthealyst 2007, hvor vi fik karakterene 88778 og en rød roset, hvilket jeg er rigtig glad og tilfreds med.

I 2008 var vi igen til plagskue på Dortealyst, hvor både Abby og jeg klarede os endnu bedre...Det eneste, som ikke var bedre, var karaktererne (77767 - blå roset).
I juni deltog vi på Roskilde Dyrskue, hvilket var en dejlig oplevelse. Abby fik 22 point, og vi stod oprangeret som to ud af tre i klassen.
Til årets welsh-kåring i juli deltog vi i både seniormønstring og showklasse. I mønstringsklassen var det mig, som blev bedømt. Jeg fik 44 point, og vi blev to ud af tre. I showklassen var Abby meget generet af insekter, og vi blev tre ud af fem og fik en grøn roset.

På Roskilde Dyrskue 2009 var vi igen deltagere. Jeg synes, at Abby så bedre ud end året før, men hun viste desværre ikke sin normalt gode trav, så vi endte med at få 21 point - Beskrivelsen var dog fair.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 66388
F: Danaway Zedan
Welsh Cob
M: Valhalla's Emma
Welsh Cob
MF: Laburnum Magic
Welsh Cob
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 19 marts 2018 kl. 18:33, og har været vist 277 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider