Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Game Boy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 137 cm
 Mørkebrun
Skal prøve at gøre en lang historie kort :) Tilbage i 2001 havde jeg halvpart på GameBoy´s mor Trunte Toftegård. Da han så kom til verden blev han mit nye passer dyr :) Det var han lige til 2005. Jeg skulle flytte og arb. fuldtid på gård. Ønskede selvfølgelig at få ham med og færdig tilride ham, men ejer ønskede ikke han skulle flytte, så måtte desværre efterlade ham. Ca. et år efter er han pludselig på vej til hestehandleren. Hører heldigvis om dette og ender med at købe ham selv :)
Men den kære hest var ikke lige frem glad ved ridning og fik derfor helt fri et par måneder så vi kunne starte forfra. Vi nåede desværre ikke så langt for 2 måneder efter købet blev han syg. Det var et langt sygeforløb med nyreslag der ikke ville gå væk akupunktur og ja det endte med en hest med slidgigt i bagbenet, uden mulighed for at kunne rides igen. Kun 6 år gammel. ØV ØV, men foldbums trivedes han jo med at være og fik derfor lov til at blive det :)

Nu, efter 2 år som foldbums er min kære hest rengående på alle 4 ben, også i bøjeprøve.

Havde dyrlægen ude pga. halthed på et af de andre ben, og ved kontrol af haltheden kunne dr. dyr så meddele at hesten var rengående på alle 4 ben. Lavede bøjeprøve på alle 4 ben og stadig rengående O-:

Ikke lige det jeg havde regnet med at høre, men er da lykkelig for det. Nu må vi så se om vi tør våge os ud i en genoptræning.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0106068
208333200106068
F:
NFHR 106
(NF DK)
M: Trunte Toftegård
8540255
(LU DK)
MF:
FRH 700
(FR DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 28 juni 2009 kl. 19:38, og har været vist 564 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider