Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wonderful Surprise

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 148 cm
 Brun
Dejlig stabil og god spring pony, der kan sine ting.

Springer 125-130 cm baner til træning, og har sprunget 145cm i enkelt oxer.
Wonder har en super benteknik,Trækker bagbenende og forbenende virkelig flot op under sig,og springer godt med ryggen - en pony alle virkelig siger "woow" til. Går til alting, har kigget meget engang med det er pillet af ham nu. Utrolig dejlig og springe. Ligger sig godt ud til springen, og har virkelig lyst til det. Hans udstråling er helt i top, og virkelig en "heste" pony. Han er meget sporty og slank, og virkelig en meget meget smukt bygget pony.

Ville helt klart også være et oplagt millitarry emne. Han har startet det en gang, og han overraskede alle. Han er kold, og går bare på uden at tøve. Er frisk, fremadgående, men på ingen måde ustyrlig.

I dressuren er han meget stærk, han har været meget stiv i nakken, men med den grundridning jeg har lagt i ham nu er en eftergiven og ligger korrekt placeret i nakken. Han kan alle dressur øvelser, kan næsten gå helt ind i piuetter, laver fine versader og traversader. Han ville SAGTENS kunne bruges til dressur, men da min stærke side er spring er han kun blevet brugt til dette.

Selvom hesten er 11 år, er det bestemt ikke en brugt hest. Han har kun været i ridning siden han var 7 og er derfor ikke færdig uddanndet, hvilket betyder at dette er en pony du bestemt selv kan arbejde videre med.

pga personlige svære problemer, har hesten ikke så mange resultater med sig. Dette skyldes på ingen måde hesten, nærmere information ved kontakt
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9609569
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 juni 2008 kl. 20:41, og har været vist 8280 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider