Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vestergårds Filippa

Billede
Billede
Billede
Video

(R.I.P.)
 Oldenborger  
 Hoppe
 1999
 158 cm
 Brun
Filippa er en smart lille oldenborghoppe på 9 år, en rigtig juniorhest. Hun har 3 rigtig gode gangarter, som slet ikke er præget af hendes størrelse. Hun har en skridt helt ud over det sædvanlige, en rigtig god trav og en kæmpe galop, hvor traven og galoppen dog mangler bæring, som dog sagtens kan rides ind i hende.
Hun har verdens bedste temperament. Hun er meget opmærksom og vågen, kigger lidt men bliver sjædent bange for noget. Dog er hun meget hurtig og meget energisk. Hun er ikke den type hest man lader stå en uge og bare sætter sig op på. Hun er dog på ingen måder vild og voldsom og mindre børn kan sagtens ride rundt på hende, uden problemer.
Hun er utrolig let ridelig og meget samarbejdsvillig. Hun går øvelser til og med LA4, og er meget lærernem. Det der volder størst problemer er hendes fremaddrift. Dette er dog blevet meget bedre. Hun vil gøre alt for at stille sin rytter tilfreds og forsøger altid at gøre sit bedste, lige meget hvad man beder hende om. Hun kan rides over alt, og er super flink på tur og nem at have med ude. Er altid den samme..

Hun er en sød, rar og utrolig omgængelig hest som alle kan håndtere. Hun er så flink til alt hvad man kan byde en hest, og man kan bare gøre alt ved hende.

D. 30/6-08 blev hun aflivet pga. en kronisk skade i hovbenet.

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 9904537
208333199904537
F:
OLH 676
(OL DK)
M: Vicky Thybo
OL 7738
(OL DK)
MF:
OLH 645
(OL DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 15 april 2013 kl. 10:34, og har været vist 222 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider