Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dolly Dutch

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 32 år 
 162 cm
 Lys skimmel
Dolly er en meget velopdragen hest, som nyder at være sammen med det menneske hun har kastet sin kærlighed og troskab på.

Hun er en meget reserveret hest, vil tro dette er grundet hendes tidligere karriere som konkurrence-hest. Hun er født i England, blev eksporteret til Norge og derefter til Danmark. Har fået fortalt at hun ikke ville springe konkurrencer mere, stejlede og bukkede når hun skulle springe. Så hun blev solgt til en avler som forsøgte at ifole hende og da dette ikke lykkes blev hun sat til salg og jeg købte hende :)

Grundet hendes historie med mange skiftende ejere og hendes følsomhed er hun nu meget reserveret overfor fremmede. Det tog mig lang tid at komme ind på livet af hende, men nu har jeg tilgengæld en utroligt hengiven og kærlig hest som tør være sig selv og vil gøre meget for sin rytter :)

Vi er begyndte at ride bidløst og western efter et par år (har haft hende i 4 år nu) og det er som om jeg har fået en helt ny hest. Hun er meget veltilpas med dette, koncentrerer sig meget mere om ridningen og syntes det er sjovt. Så jeg går aldrig tilbage til bid igen, ihvertfald ikke med hende her :)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: NOR 01547
9209027
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 03 januar 2011 kl. 14:52, og har været vist 6590 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider