Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cherocco Del Mondo

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 1989
 158 cm
 Mørkebrun
Cherocco (kaldet Sisse) var min første hest - jeg købte hende for min boligopsparing den 4. maj 1990 da hun var 9 måneder gammel.

Sisse var meget øvelsesstærk og kunne alle øvelser op til M-dressur. Hun har altid være lynhurtig til at lære nye ting, så det har været rigtig sjovt at ride de forskellige øvelser på hende.

Sommeren 2007 blev hun pensioneret i en alder af 18 år efter vores sidste stævne. En underlig tanke og en vemodig dag... Publikum lavede bølgen for os da vi var færdige med sidste klasse og klappede os hele vejen ud af banen - DET VAR STORT :-)

Alderen sætter sine spor og jeg ville hellere stoppe mens legen var god. Det har hun fortjent og jeg NYDER at have hende gående herhjemme og bare hygge om hende og ride nogle skønne ture.

Desværre måtte jeg sige farvel til hende juleaften 2009. Hun fik kolik om formiddagen og min tyske dyrlæge behandlede/tilså hende flere gange. Da hun til sidst ikke reagerede på behandlingen og ikke ville rejse sig, så ville han have hende indlagt, da det var ved at udvikle sig til tarmslyng...

Han havde ikke mandskab til at indlægge hende på klinikken, så jeg forsøgte at få fat i danske dyrlæger i området. Desværre ville ingen danske dyrlæger indlægge hende, da jeg havde haft en tysk dyrlæge ude.

Turen til Ansager ville være alt for langt for hende, hvilket jeg hverken turde eller ville byde en hest, der smider sig konstant, så jeg valgte at lade hende få fred...

Hun kom herfra mens hun stadig var en smuk hest i flot foderstand, med skinnende pels og stadig stoltheden og den skønneste personlighed intakt...

Du vil altid være elsket og savnet Sisse... Vi ses <3
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 8930661
F: Kilimanjaros Knight
M: Change in a drunk
MF: Luxemburg DH 257
Dressur: M-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 august 2022 kl. 11:52, og har været vist 314 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider