Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Velour

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Pony, blanding
 Hoppe
 1997
 149 cm
 Rød
-Velour blev aflivet d. 2 juni-06 kl. 23.45, :'(

(Hun havde været meget alvolig syg og ikke spist eller drukket noget selv i 7 døgn. Hun havde fået det stærkeste medicin mod smerter der findes, og ikke engang det var nok tilsidst, hun fik 'prikket' hul på blindtarmen 5 gange (farligt!) for at få udlignet noget af alt den luft som gærede op forde at der kun var meget lidt foder i bilndtarmen. Men vi fandt så ud af at et eller andet sted på tyndtarmen var den endten kolapset, sprungt eller klistret sammen med en anden tarm, så der ikke var passage. og det kunne kun måske rettes ud via en operation, hvilket vi valgte at skåne hende for da hun kun havde ca- 5% change for at overleve den. Så søndag aften valgte jeg at hhun ikke skulle have ondt mere. -og dyrlægen kunne ikke være mere enig, for ellers skulle hun dø af sine egne smerter. Men trist var det :'( .. )

Jeg savner hende helt vildt og fatter endnu ikke at jeg aldrig vil komme til at røre ved hendes silke bløde mule igen :'( HUn var simpelhen fantastik, jeg nåede at have hende i 3 rigtig gode år, og har aldrig fortrudt at vi købte hende ! :D

Jeg nåede at starte 4 stævner, ialt 12 klasser med 7 rosetter, hvor af de 5 af klasserne var dressur med to første pladser, en anden plads, en tredige plads og en fjerdeplads. vi nåede at starte 7 spring klasser med en anden plads, to clear rounder og to fjerde pladser og to femte pladser .

Hun var bare verdens dejligste pony/hest !! :D
 
 
 
 
 
 
ID: HST 55076
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 januar 2018 kl. 10:32, og har været vist 216 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider