Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vanessa

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 2002
 165 cm
 Rød
Ness', som hun i daglig tale kaldes, er en fantastik ærlig hoppe med mange muligheder. Hun har gjord på kæmpe forandring på de to år jeg har haft hende. Hun er gået fra at være en uopdragen, utilregnelig og til tider meget sin egen unghest, til at være en meget sød, rolig og tilrengelig hest. En hest som vil gøre alt for sin rytter og mere til.

Hun elsker at springe og galopere. Men er også klog i hovedet og kan finde ud af at styre sit temperament. Hun har en meget taktfast trav og en rummelig galop. Skridten får hun syv-taller for til stævner og hun springer alt på springbanerne.

Hun springer pt. ca. 120-130cm. med rytter til træning, starter dog kun 90-100cm. til stævner da hun endnu er ung og har brug for basal erfaring ligesom rytteren har. I dressuren, går hun forskellige øvelser op til LA3, dog mangler vi endnu lidt stabilitet på bidet samt lidt samling og selvfølgelig erfarenhed, derfor debutere vi i LB1-LB2-LB3 klasserne.

Vanessa er en hest som jeg det første år jeg havde hende brugte meget tid på at træne HMS med for at lære hende at kende og for at ændre hende på nogle områder. Hun stod meget stille i starten og i perioder siden hen, da hun har problemer med at holde vægten. Det seneste halve år (2008) er vi først rigtigt gået i gang med at træne dressur og spring og stævnerne er blevet fyldt på her sidst på foråret.

En hest som er fyldt med protientale.

VANESSA BLEV SLAGTET D. 19 FEBUAR 2009
- pga. forbenet dragtbrusk.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 54919
F: Oliver
Pinto
M: Diana Bakkely
DV259
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 18 januar 2018 kl. 10:32, og har været vist 247 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider