Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dinah

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 39 år 
 160 cm
 Brun
I 92 fik jeg min første hest, Dinah. Hun er blevet aflivet den 23 Februar 2004. Dinah betød alt for mig. Vi har oplevet alt sammen. Hun har været mit faste holdepunkt de sidste mange år, og jeg savner hende frygteligt.
Vi har prøvet lidt af hvert sammen. Først prøvede vi dressuren, så blev vi springpartnere, senere var det westernridningen der var udfordringen.
I foråret 2001 var vi desværre en tur hos doktor dyr, som fandt lidt gigt. Desværre i alle 4 ben. Men hun havde det godt efter omstændighederne. Og jeg fik så mulighed for at omlægge min ridning endnu engang. Jeg trænede hende meget fra jorden, og gerne med en klikker i hånden. Derudover red jeg hende så tit som muligt. Mest i skridt. Jeg prøvede mange ting af med hende. Feks red jeg meget uden sadel og hovedtøj. Mest af alt prøvede jeg bare at få det bedste ud af vores tid sammen. Man kan vel sige at jeg er ved at indse at hun ikke varede evigt. Hun er fra 85', men det er der dog ingen der har fortalt hende. Hun lignede en der er 10 år yngre. Det fik vi at vide gang på gang, når folk der ikke kendte hende fik at vide hvor gammel hun var. Min kæreste mener at hun havde spist "the ring"... Hehe!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 54734
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 december 2008 kl. 10:48, og har været vist 192 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider