Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Trille

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 31 år 
 136 cm
 Rød
I 1999 flyttede mig og min mor til Lolland, og jeg fik lov at få en pony nu hvor vi boede på landet. Vi var ude og se på ca. 3, men det var Trille jeg faldt for. Hun var en rød fjordhest som var meget rolig at strigle og sadel op. Men hun var ikke blevet redet længe, så hun var lidt svær at stoppe for en lille 10 årig pige, som jeg var på det tidspunkt. Så i september måned 1999 blev Trille kørt hjem til os, og jeg var utrolig glad for min lille røde fjordhest. Hun er opkaldt efter den pony jeg lærte at ride på.

I starten brugte jeg hende kun til hygge ture på vej og marker. Samtidig gik jeg til ridning på ØLR, hvor jeg fik en stor interesse for springning. Så jeg begyndte at lave nogle små spring derhjemme, som jeg kunne tage på Trille, og hun elskede det. Omkring 2002/2003 begyndte jeg til springning med Trille, og jeg fik af vide at jeg kunne nå langt på hende. Det højeste jeg havde sprunget på hende var 120 cm. Hun bøjede ryggen rigtig, og hun sprang alt hvad jeg bedte hende om. Nogle gange sprang vi også faste sprang nede i grusgraven, og gik rundt i vand næsten op til sadel.

I 2003 begyndte jeg at starte stævner på Trille. Vi prøvede dressur, men hun var alt for ivrig. Til gengæld var hun fantastisk på en springbane. Vi vandt da også en del rosetter.

Jeg havde også Trille med på ridelejr nogle år, hvor vi også fik sprunget en masse i skoven. På en af ridelejrene vi var på, skulle vi ride et distance løb på 25 km, og det var første gang vi skulle prøve sådan noget. Mit hold vandt en 2. Plads, så Trille var også rigtig god til det.

Nu bliver Trille mest brugt til hygge ridning/springning, da meget af min tid bliver brugt på min uddannelse. Trille elsker dog stadig at springe og hun kan stadig springe højt selvom hun er ved at blive en gammel tøs. <3

Se flere billeder af hende på: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=22165
 
 
 
 
 
 
ID: HST 53331
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 juli 2011 kl. 10:59, og har været vist 9986 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider