Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Xena

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 23 år 
 145 cm
 Gul
Xena var en sød, nysgerrig og super kærlig pony. Hun blev født i den 3. juni 2001 af min skønne pony Trille. Xena er opvokset hos mig, og jeg red hende til som 3 årig. Hun var meget lærenem, og prøvede aldrig at smide mig af.

Hun elskede at springe, men det var dressur hun egnede sig bedst til. Xena gik LC både i dressur og spring, og havde kapacitet til meget indenfor dressur. Hun kunne øvelserne op til en LA, men havde nogle dage lidt svært med sin højre gallop.

Xena var nem at have med nye steder. Hun var 100 % trafiksikker, så det var skønt at ride turer på hende både på vej og i skov. Hun var også nem omkring andre heste, og et gallopløb mod den anden hest var altid sjovt.

Der var en periode, hvor Xena var svær at læsse, derfor lærte Hestehvisker Shane Mosele Xena at gå i trailer. Der gik omkring 10 minutter før hun selv løb op i traileren.

Den 10 sept. 2006 var Xena til bedømmelse på STORE heste dag. Hun var meget træt på grund af et lille uheld på vej til Roskilde, men klarede det ellers fint. Helhedsindtryk: 7

Xena var en fantastisk pony i stalden, nem at strigle og stod altid stille. Hun elskede at få kys på mulen og gav mig utrolig meget kærlighed.

Xena blev aflivet den 16/5 2010. Dyrlægen var ikke 100 % sikker på, hvorfor hun var så syg, som hun var, men mente at det var pga. en forgiftning, da hendes levertal var alt for højt.

Jeg elsker dig, min lille pony, og du vil altid være i mine tanker.


Se flere billeder af Xena på: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=22168
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0107365
F: Basse
Fjordhest
M: Trille
Fjordhest
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 17 maj 2010 kl. 15:53, og har været vist 7449 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider