Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Safirs Laika

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 31 år 
 139 cm
 Rød
Laika er en rigtig dejlig smuk pony men også en dame der ved hvad hun vil.
Hun har ikke været redet regelmæssigt det sidste år pga tidsmangel.
Hun har ingen unoder på stald. Hun har en lille smule astma og allergi og derfor egner hun sig bedst til stille skovtur for tiden. Hun har dog gået LA spring på distriktplan og LA dressur så hun er meget velreden og lytter til sin rytter.
Laika er en hoppe der ved hvad hun vil. Hun har temperament og er ikke altid lige nem at danse med..:-) Jeg har snart haft hende i 12 år så vi har kendt hinanden længe.
Hendes stævnetid er desværre forbi men hun har dælme ogsa gjort det godt.
Hun skal sættes i fol ved DSP hingst Grandeur om et par uger (7-9-13, vi håber det lykkes)Hun har tidligere fået 2 føl så håber det kan lade sig gøre igen..
Hun er for nylig blevet flyttet op til Gitte og Johnni (Stald Tannebæk)ved Nr. Halne og det kan bruges. De forkæler hende og behandler hende som den prinsesse hun selv synes hun er.. :-) Så hvis der er nogen der mangler et godt sted til deres hest kan det varmt anbefales.
Så røg hun til hingst i søndags den 28 april men da hun kom derop holdt hun op med at være hingstegal så de næste par uger kommer hun til at tilbringe på Thorup-Hjallerup hingstecenter. Krydser fingre for at der snart sker noget.
Så har prinsessen tilbragt en uge på hingstecenteret uden der er sket noget.Vil dælme gerne have hende hjem igen snart.. og forhåbentlig med et lille føl i maven men tør næsten ikke håbe!!Vi krydser fingre og håber på det bedste.
Så blev hun scannet mandag d. 28 juni og der var gevinst, dejligt at se den lille guldklump på scanningen...:-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 50070
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 oktober 2007 kl. 00:09, og har været vist 5195 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider