Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hesteforståelse
Forfatter: Ikke oplyst
Kategori: Hesteforstand
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Dorte Andersson, Dinny Lund og Ulla Widrichsen
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1998
ISBN: 8711126426Forlagets beskrivelse:

Før mennesket begyndte at tæmme hesten, levede den vildt i flokke, derfor er det nødvendigt at vide noget om dens oprindelige natur. Det var ikke, som man kunne tro, den vilde hingst, der ledede flokken af hopper, men derimod en ældre og erfaren hoppe, der fandt de gode græsgange. Den vilde hingsts opgave var at holde sammen på flokken. Den vilde hest er et af verdens mest dovne dyr. Den er allermest lykkelig, når den ikke laver ret meget, men blot står og slapper af eller spiser græs, og sådan har vore heste det også i dag. I bogen kan du bl.a. læse om, hvordan du passer heste og ponyer og ser, om de er raske eller syge. Du får også svar på de mest almindelige spørgsmål, f.eks. hvad er forskellen på en hest og en pony, hvordan skal hesten strigles, hvordan skal den fodres, hvordan behandler du din gamle hest, og til sidst i bogen får du gode råd om de mest almindelige problemer, du kan have med din hest, og hvordan du kan løse dem. Rigt illustreret med tegninger og farvefotos.

[Kilde: Aschehoug]

Brugernes kommentarer:

tinababy gav bogen 4 Læseheste
bog
Dejlige billeder!

Silver_Moon gav bogen 4 Læseheste
rigtig god!
Flotte billeder, god tekst mm...!

Misen gav bogen 5 Læseheste
Sindsyg god bog!!
Det er bare en VILDT god bog...man an endda også gå ud og låne den bare for at glo billeder for der er virkelig nogle flotte billeder i den. Men den er da også rigtig lærerig. Den burde stå på bogreolen hos ALLE hesteelskere!!

Sillemusen gav bogen 4 Læseheste
super bog
det er en god bog! der står mange gode ting, og der er masser af flotte billeder i den, som er med til at fremme forståelsen.

ju002 gav bogen 5 Læseheste
i skal læse den!!!!!!!!!
den er så god jeg har læst den og der stod så mange ting om heste jeg ikke viste og i dag har jeg en bedre forståeselse på heste. i skal læse den!!!!!!!!!!......... hilsen julie


Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider