Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Avl

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Danske hingste udtaget i Holsten


Flere danske avlere har de senere år kunne levere flotte resultater ved de tyske hingstekåringer. Det er bl.a. blevet til flere præmie-, fløj- og reservefløjhingste i nogle af Europas største forbund som Hannover, Holsten og Oldenburg.


Til hingstekåringen i Holsten har danske avlere de senere år leveret bemærkelsesværdige resultater, bl.a. da Klaus Tingholm Kristensen i 2007 stillede fløjhingsten Diarado (e. Diamant de Semilly/Corrado I/Contender) og i 2009 da berider Morten Augustinus stillede 2. reservefløjhingsten Quick Fire (e. Quintero/Contender/Cor de la Bryére).


Igen i år er der set med danske øjne flere interessante kandidater i Holsten. Katalognummer 44 Cornet de Lux er en søn af Cornet Obolensky ud af hoppen Ordelia e. Contender/Cor de la Bryére.

Cornet de Lux er avlet i Danmark af berider Morten Augustinus og er en halvbror til 2. reservefløjen fra 2009, Quick Fire.


Katalognummer 51, hingsten Diamant Pearl (e. Diamant de Semilly/Corrado I/Landlord) er ligeledes opdrættet i Danmark, af beslagsmed Thomas Jensen.


Med katalognummer 12 ses i Carlamengo en søn af den danskejede hingst Carmargue (e. Cassini II/Cantus/Roman) ud af hoppen Rike III e. Landjunge/Calato.

Katalognummer 23 Casiris er en søn af den ligeledes danskejede hingst Volstrups Casillas. Moderen er intet mindre end en halvsøster til World Cup-vinderen Cento, hoppen Iris V e. Quidam de Revel/Caletto II.


Den danskavlede fløjhingst i 2007, Diarado stiller i år med sin første hingsteårgang til kåringen i Holsten. To sønner er udtaget. Med katalognummer 53 Diaral (uae. Ladas/Athlet Z/Liguster) og 54 Decado (uae. Quinar/Littorio/Latino).


Hingsten Casall (e. Caretino/Lavall I/Raimond) er hingsten med flest udtagne sønner. Hele 7 styk skal under kåringskommissionens lup.


Hele årets i øvrigt meget interessante kollektion, kan ses i dette link


Hingstekåringen i Holsten finder sted 3.-5. november i år og det sædvanlige højdepunkt, løsspringningen starter fredag morgen kl. 8.00.


Se meget mere i dette linkNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider