Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Så rides der dressur på Broholm!Broholm Gods er i disse dage 29. juli - 1. august vært for DM i dressur samt Forbundsmesterskaberne for handicapryttere. Det store stævne, der hvert år har trukket mange tilskuere til, er allerede i fuld gang. Pladsen omkring Broholm Gods emmer af liv. De mange udstillere er klar med deres produkter, og publikum har slået sig ned på græsset omkring dressurbanerne.


Du kan se resultaterne for alle klasserne her.


Ved stævnet i år er Broholms nye dressurbane i brug, banen havde sin debut til Ecco Cup tidligere på året, hvor den fik yderst gode anmeldelser fra rytterne. Heste-Nettet fik dengang en snak med godsejer Anders Sehested Hjerl-Hansen omkring banen. Du kan se interviewet her.


Husk også at Dansk Ride Forbund i samarbejde med Heste-Nettet, sponsorer samt EH Media helt særligt giver alle muligheden for at se DM finalen live hjemmefra. Har man ikke mulighed for at komme til Broholm og se finalen, der bliver afviklet søndag kl. 14.00, så kan man tænde for computeren og se den via live streaming.Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider