Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Gode tips til dig som gerne vil have mere tid til din hest


ANNONCE

Når man vælger hestesporten som sin foretrukne hobby, så skal man også være klar over, at det er en meget tidskrævende af slagsen ofte. Det kommer selvfølgelig helt an på, om man rider på et højt niveau, samt hvor meget man går op i sporten. Som hesteejer eller rytter, kan det være enormt svært at balancere hestelivet med alle de andre ting, man skal i livet. Men der findes måder, hvorpå man kan finde mere tid til for eksempel at dyrke sin yndlingsinteresse. Læs med her.

 

Arbejd hjemmefra og hav hesten ude i stalden

Der findes rigtigt mange fordele ved at arbejde hjemmefra, og i dette tilfælde er det ingen undtagelse. Hvis man er rigtigt hesteinteresseret, så er det for mange en drøm at have et hjem, hvor der også er plads til hesten. Hvis dette er tilfældet for dig, så kan du jo overveje at føre den drøm ud i livet. Hvis du i forvejen har muligheden for at arbejde hjemmefra eller har din egen virksomhed, så kan du jo faktisk have det hele ét og samme sted. Det er i hvert fald en mulighed, så du er tæt på det hele. Du kan eksempelvis indrette dit nuværende eller fremtidige kontor med Aj-produkter, så du har lige præcis dét som du har behov for i forhold til at arbejde effektivt. Måske, er det meget få ting du egentligt har brug for såsom et skab med lås eller andet.

 

Få hjælp hvis du har behov

Heste kræver enormt meget tid og pasning. Hvis du eksempelvis har din egen hest eller heste derhjemme på en gård, så er der meget som skal gøres. Hestene skal lukkes ind og ud, fodres og så skal der også muges ud. Derudover, skal de jo have motion og meget andet. Det er et job at have hest, og det kan både være hårdt arbejde, men altså også påvirke andre ting i livet. Derud sagt, er det helt fantastisk at begå sig indenfor denne verden med de fantastiske kreaturer.

Har man behov for hjælp til sin hest eller heste, kan man jo overveje at hyre en til at hjælpe med pasningen og arbejdet i stalden. Måske, er der endda én som kunne være interesseret i at have halvpart i hesten, så man er flere om opgaverne og fornøjelsen. Der findes mange muligheder, men det kan altså være særdeles tidskrævende, hvis man både har karriere og heste der skal passes uden nogen form for hjælp. Har man ovenikøbet mange andre planer i kalenderen eller måske børn, så kan det være svært at få det hele til at gå op, hvis man også har heste som man skal passe hver eneste dag.

Kilde: ajprodukter.dkNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider