Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ændringer til Nord-Vest Box Cup


Afviklingen af Nord-Vest Box Cup 2020 ændres igen til den 12-13 oktober. Dette er blot endnu en ændring der følger i afviklingen af stævneaktiviteter, som følge af Covid-19

 

Endnu en ændring

Grundet situationen med Covid-19 har det desværre været nødvendigt at lave endnu en ændring i forhold til afviklingen af Nord-Vest Box Cup. Afviklingen kommer derfor til at foregå mandag 12. oktober og tirsdag den 13. oktober.

 

Praktisk information
Stalden åbner søndag klokken 17:00, og det vil være muligt at ride på opvisningsbanen mandag formiddag. Warm-up klassen vil blive afviklet mandag eftermiddag. Tirsdag efter endt ridt bedes deltagerne tage hjem, så der er plads til nye ryttere til de kommende dage.

 

[[outstream]]

 

Hvis de der er kvalificerede, mod forventning, ikke kan deltage, bedes I melde tilbage til spring@rideforbund.dk hurtigst muligt.

 

Alle ryttere bedes holde sig orienteret om tidsplan her: www.worldcupherning.dk/program.

 

DRF og arrangørerne beklager besværet med endnu en ændring i afviklingen, men glæder sig til at deltagerne får nogle hyggelige dage på Vilhelmsborg.

 

Billede

 

Afviklingen af Nord-Vest Box Cup 2020 ændres igen til den 12-13 oktober. Dette er blot endnu en ændring der følger i afviklingen af stævneaktiviteter, som følge af Covid-19Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider