Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Importerede færdigmålte ponyer


Har du en importeret pony der er færdigmålt, er det muligt du kan slippe for at få målt den igen, såfremt den er blevet færdigmålt i FEI indenfor de seneste tre år

 

Importerede ponyer der er færdigmålt i 2017, 2018, 2019

Importerede ponyer der er færdigmålt i FEI i 2017, 2018 og 2019 vil nu blive betragtet som færdigmålte i Danmark, og skal ikke have taget supplerende mål

 

Bestyrelsesbeslutning

På det seneste bestyrelsesmøde besluttede DRF's bestyrelse, at de ponyer, som er færdigmålte i FEI-regi i 2017, 2018 og 2019, pr. 8. september 2020 også vil blive betragtet som dansk færdigmålte, når de importeres til Danmark. Der er tale om de ponyer, som er 8 år eller derover og dermed har modtaget et permanent målingscertifikat.

 

For at hindre inkonsevenser
Beslutningen om at betragte de FEI-færdigmålte ponyer som dansk færdigmålte bygger på et ønske om at undgå eventuelle situationer, hvor der er uoverensstemmelse mellem FEI-målet og den efterfølgende danske måling, som kan få konsekvenser for, om ponyen kan godkendes til at gå nationale stævner i Danmark. På det kommende bestyrelsesmøde den 20. oktober vil bestyrelsen, i forlængelse af deres seneste beslutning, kigge nærmere på, om samme tilgang skal gælde alle ponyer, der er færdigmålte i FEI-regi, fremadrettet.

 

Billede

 

Har du en importeret pony der er færdigmålt, er det muligt du kan slippe for at få målt den igen, såfremt den er blevet færdigmålt i FEI indenfor de seneste tre år (Arkivfoto: JP-photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider