Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Forbud mod at samles mere end 50 igen


Statsminister Mette Frederiksen har igen været på talerstolen med en ekstraordinær nyhedsudsendelse, hvori hun meddeler at der igen indføres forbud mod forsamlinger over 50 personer

 

Endnu ingen normalisering

Ligesom vi troede at tingene var ved at vende tilbage til normalen igen, er siger Corona smittetallene steget markant de seneste uger, og verden bliver endnu engang vendt på hovedet igen.

 

Pressemeddelelse kl. 14. fredag den 18. september

Statsminister Mette Frederiksen har igen her kl. 14:00 fredag været på talerstolen med en ekstraordinær nuhedsudsendelse, hvori hun meddeler at der endnu engang strammes op om større forsamlinger, og igen indføres forsamlingsforbud for forsamlinger på over 50 personer.

 

[[outstream]]

 

Stramning gælder for foreløbig 2 uger

Stramningen gælder foreløbet for de næste 14 dage.

 

Hvilke konsekvenser det igen vil så for hesteverenen er Dansk Ride Forbund med sikkerhed ved at få afklaret, men vi må givetvis forvente, at vi igen kan se frem til at planlagte stævner og større arrangementer må aflyses.

 

Se meddelelsen fra statsministeren her

 

Billede

 

Statsminister Mette Frederiksen har her kl. 14:00 fredag igen været på talerstolen med en ekstraordinær nyhedsudsendelse, hvori hun meddeler at der igen indføres forsamlingsforbud for forsamlinger over 50 personerNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider