Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Hubertusjagten i år er aflyst


Hubertusjagten, der årligt trækker op imod 40.000 tilskuere til den smukke Dyrhaven klædt i efterårsfarver, er netop blevet aflyst for i år, som følge af Corona virus. Der er kun anden gang siden 1941 at det er sket

 

Aflyst som følge af forsamlingsforbud

Normalt trækker Hubertusjagten op mod 40.000 gæster til den smukke Dyrehaven klædt i efterårsfarver, men sådan skal det ikke være i år - 2020.

 

Hubertusagten 2020 er aflyst på grund Covid 19 forsamlingsrestriktionerne. Det skriver Niels Goldschmidt, der er fast deltager ved årets hubertusjagt.

 

[[outstream]]

 

Ifølge Niels Goldschmidt er det anden gang at Hubertusjagten aflyses siden den i 1905 første gang blev reddet.

 

Hård frost

Sidste aflysning fandt sted i 1941 pga. usædvanlig hård frost i danmark. Frosten der plagede Dyrehaven lå næsten 10 måneder forud Hubertusjagten, men den hårde frost havde taget livet at så mange af skovens dyr at ridning uden for stierne blev forbudt i hele 1941, hvorved man ikke kunne ride jagt i Dyrehaven i hele 1941.

 

Tusindvis af tilskuere

Hubertusjagten bliver redet hvert år den første søndag i november. Det har man gjort siden sportsrideklubbens stiftelse i år 1900. Begivenheden har gennem årene udviklet sig til en traditionsrig skovtur for op mod 40.000 tilskuere,som mødes med familie og venner til en hyggelig dag i skoven. Men det bliver altså ikke til noget i år.

 

Vi ses til næste år

Hubertusjagten skulle have fundet sted søndag den 1. november 2020, men er desværre aflyst. Næste års Huberhusjagt i Klampenborg Dyrehave finder sted den 7. november 2021, hvor jagten starter fra Peter Liep kl. 10.00. Magasindammen passeres ca. 11.20, mens præmieoverrækkelsen på Eremitageslottet er ca. kl. 12.00. Præcis som det har været i over 100 år.

 

Billede

 

Hubertusjagten, der årligt trækker op imod 40.000 tilskuere til den smukke Dyrhaven klædt i efterårsfarver, er netop blevet aflyst for i år, som følge af Corona virus. Der er kun anden gang siden 1941 at det er sket (Arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider